Om Bisgaard Pipes

Bisgaard Pipes blev grundlagt i 1963 af Margit and Aage. I 2018 trak de sig tilbage og solgte virksomheden til Hektor som ejer Havnens Vin & Tobakshus. www.bisgaard-pipes.com er nu en del af den fysiske butik Havnens Vin & Tobakshus.

 

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvor er den fysiske butik placeret?

A: Bisgaard Pipes (Havnens Vin & Tobakshus) ligger i Vejle, Havnegade 37, i Danmark. Du er altid velkommen til at kigge ind. Åbningstiderne er: Mandag-Torsdag 9.30-17.30. Fredag 9.30-18.00. Lørdag 9.30-13.00.

 

Q: Hvordan fungerer jeres retuneringspolitik?

A: Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere produktet indenfor 21 dage - medmindre det er tobak. Du er mere end velkommen til at returnere produktet med posten, dog anbefaler vi at du får en kvittering på indlevering. Du får herefter dine penge tilbage for produktet. Vær opmærksom på, at du selv hæfter for udgifterne forbundet med returnering via post - disse dækkes ikke af Bisgaard Pipes. Når du returnerer din vare, skal denne være i original emballage - åbning af varen er dog tilladt. Vedlæg en kopi af din ordrebekræftelse.

 

Q: Hvordan verificerer Bisgaard Pipes, at jeg er gammel nok til at købe tobaksprodukter?

A: Ved at acceptere vores handelsbetingelser når du skal gennemføre et køb i vores webshop, bekræfter du hermed at du er over 18 år.

 

Q: Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

A: Leveringstiden afhænger af hvorhen i verden pakken skal leveres. Der kan gå 3-15 hverdage inden pakken når frem til dig. Du bestemmer selv hvilken leveringsmetode du ønsker at benytte når du skal gennemføre dit køb.

 

Q: Hvor meget koster forsendelse?

A: Vi sender pakker ud i hele verden, så priserne på forsendelse varierer. Du vil kunne se prisen for forsendelse i forbindelse med dit køb.

 

Q: Hvilke lande sender I til?

A: Vi sender til hele verden. Vær dog opmærksom på at vi ikke sender tobak udenfor Danmark længere pga lovgivningen på området. Vi sender derimod alt andet der ikke er tobak, til disse lande.

 

Q: Jeg har fundet en fejl på hjemmesiden, hvor retter jeg henvendelse?

A: Vi forsøger at have en hjemmeside der er uden fejl, men skulle der alligevel snige sig en fejl ind, så send os gerne en mail på hektor@bisgaard-pipes.com og så skal vi forsøge at rette det hurtigst muligt.

 

Q: Hvad betyder det når der står 'Estate' piber?

A: En Estate pibe er en pibe der tidligere har haft en ejer. Alle vores Estate piber er nøje undersøgt for fejl og mangler, samt grundig rengøring. En Estate pibe er generelt billigere end en ny pibe fra den samme pibemager og du får virkelig meget for pengene. For nogle piberygere er det en oplagt mulighed for at få fingerene i en pibe man ellers normalt ikke ville have råd til.

 

Q: Jeg har tidligere set på en pibe på hjemmesiden, men nu kan jeg ikke finde den?

A: Næsten alle piber på hjemmesiden er unikke. Så hvis du ikke længere kan se den, er den formentlig solgt. Hvis du har et billede af piben, kan vi forsøge at finde en der ligner. Send din forespørgelse til hektor@bisgaard-pipes.com